Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Tilheling etter en ekstraksjon
onsdag - 4 mars, 2015

Hei

Jeg har vondt og ising etter å trekke en jeksel på høyre siden! Jeg trakk ut en jeksel for 4 dager siden. Hun brukte 1/2 time på det og sa at den kom"rent"ut. Jeg verken spiste eller drakk på 4 timer og har brukt venstre siden siden. Pusse tenner, rense/skylle 2 ganger om dagen osv. Blodet hadde koagulert seg og dekket over hullet. I dag oppdaget jeg at den "beskyttelsen" er borte. Tannkjøttet er rød og smertefull rundt tannhullet. Får ising ifm skylling av munnen. Er det normalt dette? Skal jeg være beskymret for evt mattrester som samler seg i hullet?

Hilsen David

Kjære David!

Det som du beskriver er vanlig etter en ekstraksjon. Du kan både ha smerte og sensitivitet i en kort periode etter en tanntrekking. Men hvis dette vedvarer eller blir verre må du ta kontakt med din tannlege.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart