Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Blåmerke etter behandling
torsdag - 5 mars, 2015

Hei!

For 6 dager siden var jeg hos tannlegen og behandlet to hull med fylling, en oppe og en nede. Etterpå var jeg som vanlig hoven og øm etter bedøvelse. Det gav seg i løpet av neste dag, men på dag 3 fikk jeg smerter i hele kinnet/kjeven, og så dukket det opp to blåmerker, eller mere røde bloduttredelser rett under øyet og øverst på kinnet. Jeg ringte tannlegen som sa at det kunne skje etter bedøvelse. Jeg er fortsatt ganske hoven og har smerter, ikke store, men ta noen smertestillende i løpet av dagen. Er det vanlig å være hoven/ha vondt så lenge, og å få blåmerker?


Cecilie


Kjære Cecilie!


Jeg antar at den tannen som er fylt i overkjeven er en av jekselene. Da tannlegen setter bedøvelsen bak den siste jekselen i overkjeven kan tannlegen treffe en åreknute. Dette kan føre til indre blødning som kan gi en pasient blåmerke under øye på samme side. Hevelsen kommer pga den indre blødningen og det tar noen uker før dette går helt tilbake.

Dette er noe som kan skje av og til på et tannlegekontor. Det er sjelden men det kan skje. Du kan ta det med ro fordi det er ikke noe farlig og det vil gå over.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa KavianSvar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart