Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Tyggeproblemer etter ny fylling.
fredag - 6 mars, 2015

Hei!

Juni 2014 så vart eit hull boret og fylt med composit. Eg merket at eg ikkje kunne tygge på den etter dette. Spesielt Sørland chips. Var inne til tannlegen igjen og dei kunne ikkje sjå noko på rønken. Etter nokre veker så ville tannlegen gjøre jobben på nytt. Han tok først vekk det han hadde gjort før og så fylte han på noko tyggisliknande masse som eg skulle gå 3 veker med så fylte han på igjen med vanlig compositfylling. Han fjernet først denne tyggisliknande massen. No etter 1/2 år så kjenner eg fortsatt plage viss eg eter Sørlandet chips. Tannlegen seier at mest sannsynleg så må eg leve med det for rønken er heilt fin. Eg kjenner også i tanna når eg bruker tanntrå. Bør eg gå til ein annan tannlege? På det tannlegekontoret eg går så såg 2 tannleger på tanna og begge var ening. Bortkasta å rotfylle meiner dei.

Hilsen tannverk


Kjære pasient!

Det de to tannlegene har sagt til deg er helt korrekt. Når en tann har slike symptomer tyder det på at tannen må rotfylles. Dersom to tannleger mener det er bortkastet å rotfylle tannen har de sikkert gode grunner til det. Du kan spørre dem hvorfor mener de det? Hvis jeg skal komme med en anbefaling da må jeg se et klinisk bilde av tannen.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart