Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Trekke en tann for regulering.
fredag - 13 mars, 2015

Hei!

Jeg er en 14 år gammel jente med regulering. Jeg har hatt den i 5 måneder ca. og underbittet mitt har fortsatt ikke rettet seg ut. Så tannlegen min sier at enten så må jeg ha på strikker (noe som ikke sikkert kommer til å rette så mye på de. avhengig på om jeg husker å sette dem på eller ikke. Også sa han at da kan det hende at etter at det blir overbitt så kan det skli tilbake igjen). Og det andre alternativet er å trekke en tann nede, sånn at det skulle være mer plass nede og sånn at de nedre tennene trakk seg tilbake. Han sa at det ikke kom til å synes da (Hva mener du om det?). Men jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Derfor sender jeg melding til deg, og lurer på hva jeg burde gjøre.

Tusen takk på forhånd!

Anonym


Kjære Anonym!

Å behandle underbitt er vanskelig. Jeg regner med at du går til en kjeverortoped for behandling.
Dersom din kjeverortoped mener at ved å trekke en tann i underkjeven kan han klare å ordne underbittet er det helt greit behandling å få. Du vil ikke se forskjellen og det vil se helt fint ut.

Lykke til med behandlingen.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart