Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 74 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Smerte i tann i påvente av å gjøre rotfylling.
fredag - 13 mars, 2015

Hei!

Jeg har veldig vondt (dunkende litt kløende smerter) i en tann bak på venste side etter jeg var hos tannlegen for 3-4 timer siden. hadde krone på tanna fra før av og den skal rotfylles men dette var første ganga så fikk vell en midlertidig fylling som skal fullføres neste gang. var betennelse i nerven luktet veldig vondt. Jeg hadde kanskje like vondt eller mindre vondt før jeg gikk til tannlegen. Så jeg lurer på om dette er normalt å hvor lang tid det vill vare? for smertestillende fungerer ikke på det.

Kim


Kjære Kim!


Hvis jeg skal stille riktig diagnose må jeg se på dine røntgen bilder og undersøke tannen klinisk. Men ut fra din beskrivelse høres det ut som tannen er ikke vital og den trenger en rotfylling
Dersom du har smerte må du ha en rotfylling så snart som mulig. Men i mellomtiden kan du få antibiotika for å dempe på infeksjonen. Du kan kontakte din tannlege og be om å få antibiotika.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart