Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

For høy midlertidig fylling?
tirsdag - 14 april, 2015

Hei!

Var til tannlegen og skulle se på en tann langt bak. Det hadde manglet en bit av fylingen. Han brukte borret litt først. Tannlegen la på noe gele aktig greier. ( først bedøvelse) og stakk noen nål lignende borti tennene. Da jeg kom hjem og kvelden kom fikk jeg akutt smerte der. Rett og slett tannverk. Ingen bankende smerte, og den reagerte heller ikke på kaldt varmt. Hva kan det være? Smerter etter tannlegebesøk? Varet i over 1 døgn. Tannlegen sa at det kunne være at tanna har blitt irritert på noe vis, eller at tannlegen hadde lagt gele greiene for høyt. Hjelp!

Mvh kjell


Kjære Kjell!

Dersom tannen ikke reagerer på kulde eller varme kan det tyde på at nerven er ikke vital i så fall trenger tannen en rotfylling. Men dersom høyden på den midlertidige fyllingen har vært et problem da vil fjerning av midlertidige fyllingen løse problemet.
Men mitt spørsmål er hvorfor har din tannlege lagt inn en midlertidig fylling. Muligens vil han gjøre en rotfylling senere?
Ta kontakt med din tannlege og spør om hva er galt med tannen.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart