Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Absess/byll ved siden av en frisk tann
lørdag - 2 august, 2014

Eg har aldri hatt hol i nokon tenner, men plutselig har eg fått ein klump på gommen under ein av dei små jekslane i venstre underkjeve. Eg kjenner godt med tunga at det er betent der, det er både mjukt og ømt, og på ein måte varmt. Eg forstår ikkje kva dette kan kome av? Eg trudde slike ting kom av djupe, gamle hol, og dårlig tannhygiene – ingen av delane stemmer på meg. Kan denne byllen gå tilbake av seg sjølv, og kan det vera andre ting enn tannråte som skaper ein slik byll på gommen? Er det noko eg kan gjere sjølv? Håpar de vil svare på spørsmålet mitt.

Oddveig


Hei Oddveig!

En tannbyll kan være forårsaket av en infeksjon i en tann eller kan det være pga tannkjøttsykdom. Hvis dine tenner er friske og har ingen hull eller fyllinger fra før er det mulig at du har tannkjøttsykdom. Jeg anbefaler at du tar en tur hos tannlegen din for å sjekke tennene dine.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart