Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Visdomstann på vei ut.
tirsdag - 14 april, 2015

Hei!

I de siste dagene har jeg hatt vondt nederst til høyre i munnen, både i tennene og i tannkjøttet/kinnet. Jeg holder på å få en visdomstann der, men synes det er litt spesielt, da det ikke er smerter jeg har kjent tidligere ved voksende visdomstenner. Jeg har også en slags vond kul i tannkjøttet rett ved visdomstanna, samt vondt inni kinnet ved siden av. Det er vondt hele tiden, men ekstra vondt når jeg spiser. Jeg har også vondt på høyre side av halsen, mest når jeg trykker/er borti, og jeg kjenner også en øm kul i det området. Det trykker også i øret, og jeg har en slags nummenhet på hele høyre side av ansiktet. Jeg har ikke trukket noen visdomstenner, og da jeg sist var til tannlegen sa hun at hun trodde jeg ville få plass til visdomstennene som er på vei ut. Det er bare oppe til venstre det foreløpig ikke holder på å vokse ut ei visdomstann. Jeg har også en lymfeknute som kjennes god ved høyre øre, mot kinnet. Så, vil dette gå over, eller bør jeg få til tannlegen? Hva tror dere det er

Martine

Kjære Martine!


Mest sannsynlig er det visdomstannen som har skapt dette problemet. Du må gå til din tannlege og ha en klinisk undersøkelse og ta røntgen bilde av tannen.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart