Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Bihulebetennelse etter tannbehandling
lørdag - 18 april, 2015

Hei

Jeg har i mange år slitt med bihulene og at det innimellom plutselig renner ut gul væske fra nesen. Nå nylig var jeg og rotfylte en tann på den siden jeg alltid har slitt med bihulen, det var andre gangs besøk med den tannen. Fikk ingen bedøvelse for nervene var nok allerede døde. Likevel var det en kanal som gjorde ganske vondt. Det ble stukket og sprutet noe ned i tannen om hverandre, men plutselig fikk jeg både nese og svelg full av dette sterke middelet. Det randt masse gult ut av nesen min samt at det kom litt blod... Dette er for meg den værste opplevelsen jeg har hatt hos tannlegen, heldigvis har jeg ikke tannlegeskrekk.

Spørsmålet mitt er om tannlegen her var uheldig å komme inn i bihulen? Tannlegen ringte meg senere å ba meg kjøpe saltvann å skylle nesen med. Jeg har ikke vondt nå 1 dag etter, men jeg virker tett i nesa.

Mvh Hildur


Kjære Hildur


Det høres ut som væsken som brukes for å rense i rotkanaler har sivet inn i bihulen hos deg.
Dette er ikke farlig og det kan skje av og til. Det er litt avhengig av posisjonen til tannen i forhold til bihulen. Dersom det er nær relasjon kan en væske som brukes for å rense i kanalene sive ut i bihulene.
Tannlegen har anbefalt deg å bruke saltvann og skylle med den. Dette er et bra forslag og du må gjøre det daglig. Du kan få antibiotika mot bihulebetennelse også. Ta kontakt med din fastlege eller tannlege og be om å få antibiotika.
Dersom du har hatt bihulebetennelse i lengre periode er det nødvendig med å bli sjekket av en øre-nese-hals spesialist og få behandling.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart