Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Tannregulering
tirsdag - 21 april, 2015

Hei!

Da jeg var yngre var jeg veldig overbitt, hadde vel rundt 9 mm overbitt. Jeg hadde regulering i ett og et halv år, og tennene ble veldig fine. Jeg tok reguleringen av i slutten av 2010. Nå føler jeg at tennene mine begynner å "skli utover" igjen, og jeg har fått litt overbitt igjen. Bruker fortsatt gommen som jeg fikk minst 3 dager i uken. Jeg har sett litt på internett, og det er jo veldig dyrt å skaffe regulering igjen, som passer dårlig for en fattig student. Men jeg kom over noen typer "avtagbare reguleringer" som virket å være billige alternativer. Lurer på om noen av disse avtagbare reguleringene kan brukes for at tennene ikke skal skli utover (at de står mer rett opp og ned og ikke utover).


Student


Kjære Student!

Dine tenner må evalueres av en tannlege som driver med Invisalign eller Allin. Hvis tennene har flyttet på seg er det nødvendig med en ny runde med regulering av dine tenner. Dersom dine tenner står på riktig plass da er det mulig å få en skinne som holder tennene på plass.

Søk på nettet og finn ut hvor slik behandling tilbys.


Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart