Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Fylling som smulderer opp
mandag - 18 mai, 2015

Hei!

Mistet noen biter av en tann/krone Dvs min venstre hjørnetann oppe for litt over et år siden. Jeg har hatt 2 reklamasjoner siden den tid. Er bare et par uker siden jeg fikset på tanna igjen" . Nå kjenner jeg den begynner å " smuldre seg opp igjen. Blødde litt derfra da jeg pusset tennene i kveld. Mistenker at denne fyllingen ikke holder heller. Hva kan årsaken være? Kan det være dårlig utført arbeid? Blir fjerde gangen jeg må inn å fikse denne fyllingen tilfelle.. Stående medisiner: imovane, burinex, strattera. Bruker fluorskyll i tilegg til tannpuss

Takknemlig for svar
Kolibri

Kjære Kolibri!

Fyllinger som legges på toppen av tenner er utsatt for mye krefter og kan falle av. En fylling skal helst legges i tannen. I slike tilfeller blir det nødvendig med en krone tilslutt.
Men når det gjelder blødning antar jeg at dette er blødningen som kommer fra tannkjøttet ditt og ikke tannen. Dersom du har blødning er dette tegn på at du har tannkjøttbetennelse.
Du trenger en tannrens hos tannpleier eller en tannlege. Fyllingen på tannen har ikke noe relasjon til blødningen.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart