Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Misfornøyd med farge på tenner.
onsdag - 3 juni, 2015

Hei!

Vi fikk et spørsmål angående fargeuttak på tenner. En pasient hadde vært hos Eurodent og har fått firte kroner i fronten men er ikke fornøyd med fargen på dem.

Kjære Pasient!

Når en tannlege velger farge på kroner må de sørge for at fargen samsvarer med nabotenner. Dersom pasienten ønsker å ha hvitere farge kan tannnlegen velge en farge som er lysere enn pasientens egne tenner.
Videre før kroner sementeres må tannlegen konferere med pasienten angående fargen på kronen før han/hun sementerer kronen på plass. Kronen må settes på plass og vises til pasienten og pasienten må gi samtykke at de er fornøyd med farge og fasongen på kronen. Da kan tannlegen sementere kronen/kronene på plass. Dersom din tannlege har følgt opp denne protokollen har din tannlege ingen ansvar i forhold til evt. misnøye med fargen i ettertid, i motsatt fall har du rett til reklamasjon.
Be om en utskrift fra din journal og se hva tannlegen har skrevet angående din behandling. Alt må journalføres av tannlegen.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart