Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

For høy krone kanskje
torsdag - 13 august, 2015

Hei!

Satte inn krone, etter noen dager kjendte jeg at den sprakk. jeg gikk ikke tilbake til min tannlege da jeg ikke var fornøyd med henne. Har vært til tider litt ømt og tygge. Nå har jeg begynt å få vondt i kjeven når jeg lukker munnen. Dette er på samme side hvor krona sitter. Det jeg lurer på: kan det bli betennelse av at krona er sprukket? må jeg fjerne krona?


Hilsen Sidols


Kjære Sidols!

Dette høres ut som kronen er for høy og derfor har du først knekt litt av kronen men er kronen fortsatt så pass høy at den skaper problem for deg når du biter sammen. Du må henvende deg til din tannlege og be om en undersøkelse av tannen. Hun må slipe ned litt på denne kronen for å få den i bitt. Hvis dette problemet fortsetter vil du få en betennlese i tannen og da ender du opp med å rotfylle tannen.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian
* navn
* mail (publiseres ikke)
*
* kode
* - påkrevde felter
 


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart