Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Smerte i høyre kjevebein
fredag - 14 august, 2015

Hei!

Jeg har i flere måneder hatt smerter i kjeven. Det virker som det kommer fra kjevebeinet under tennene nede på høyre side. Jeg har nylig vært hos tannlegen og hadde ingen hull. men disse smertene har kommet og gått, men jeg husket ikke på å spørre tannlegen om hva det kan være. Når det er riktig ille, må jeg ta paraset. jeg har fått tre av visdomstennene. Den ene som ikke er kommet, er oppe i høyre kjeve. Bør jeg gå ringe tannlegen min, og spørre hva det kan være. Eller kan dere forstå hva det kan være? Kan det være visdomstannen som presser på de andre tennene?


Anita Evelyn


Hei

Det mest fornuftige er å kontakte din tannlege. Uten røntgenbilde og klinisk inspeksjon er det vanskelig å stille en nøyaktig diagnose.
Slike smerter kan skyldes flere ting; Tannkaries, nervebetennelse eller tanndød. Visdomstenner som ikke er frembrudt kan også gi symptomer. Nedsatt allmenn helsetilstand, som feks halsbetennelser og virusinfeksjoner, kan gi ubehag som følge av hovne lymfeknuter. Med andre ord litt vanskelig å gi et konkret svar.

Mvh Tannlege Odd-Egil Mosseng

* navn
* mail (publiseres ikke)
*
* kode
* - påkrevde felter
 


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart