Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Trangstilling mellom tenner. Skal vi trekke en tann eller ikke?
søndag - 30 august, 2015

Hei!

Jeg har to skjeve tenner oppe. En på hver side av fortennene. Det er veldig trangt, og den ene tannen er veldig skjev. Har sett på regulering for voksne, men prisen er veldig høy. Så da er spørsmålet om tennene retter seg ut hvis jeg trekker den ene bakerste jekselen oppe?

Mvh Pernille


Kjære Pernille!

Det er riktig tenkt at du har trangstilling mellom tenner og at du trenger å trekke en tann for å gi plass til resten av tannsettet. Men ved å trekke en tann vil du aldri få det resultatet du er interessert i. Tennene dine vil bli enda skjevere. Det du trenger er å regulere tennene på plass etter at du har trukket en tann. Uten regulering vil du ikke få det ønskede resultatet og ting kan og vil bli verre.
Jeg anbefaler at du tar kontakt med en kjeveortoped og diskuterer hvordan du kan finansiere en regulering av dine tenner.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart