Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Skal man trekke en visdomstann som har infeksjon eller betennelse?
mandag - 31 august, 2015

Hei!

Jeg har ett lite tannlegespørsmål til deg. Grunnen til at jeg spør deg er fordi jeg lurer på om det har noe for seg å dra til tannlegen eller ikke.

I fjor begynte visdomstennene mine nede å komme ut. Men de stoppet da de akkurat hadde brutt gjennom. Siden har jeg hatt veldig mange betennelser i tannkjøttet rundt visdomstennene nede, som jeg har blitt kvitt med god gammeldags skylling med corsodyl.
Tannlegen jeg går til ville trekke visdomstennene, men ønsket å vente til de var kommet lengre ut. I år tok tannlegen nye røntgenbilder og kunne stadfeste at tennene ikke hadde kommet noe lengre ut siden i fjor. Men der var ingen grunn til at de ikke skulle komme ut.
Jeg ble enig med tannlegen at vi ikke skulle trekke tennene, og avvente, siden røttene sitter så dypt at det er fare for å ødelegge nerven i kjeven ved trekking.

Nå har jeg atter en gang fått betennelse, men denne gangen har jeg en liten klump i tannkjøttet ved siden av visdomstanna. Denne gangen er det veldig mye vondere enn hva det har vert de andre gangene. Dersom jeg går til tannlegen, vet du om der er noe tannlegen kan gjøre for meg slik at situasjonen blir bedre, eller er det bortkastet?


Vetle


Kjære Vetle!


Din tannlege kan enten trekke din visdomstann eller kan han/hun henvise deg til en oralkirurg for å trekken den.
Ut fra denne historikken høres ut som du må trekke denne visdomstannen.

Ta kontakt med din tannlege og be om å trekke visdomstannen.

Med vennlig hilsen

Kawa Kavian


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart