Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Front tenner faller ikke av
onsdag - 9 september, 2015

Hei!

Min datter på 5,5 år begynte å felle tenner for ett år siden (to i underkjeven). Nå har de to tennene i overkjeven vært løse i over 6 mnd. Fortennene har blitt skjøvet framover. Noen ganger er de veldig løse, og så sitter de fast igjen. Jeg måtte trekke mine fortenner og endte opp med tannregulering. Storebror måtte operere ut fortennene etter at melketennene ikke ville ut. Jeg tok kontakt med tannlegen i dag, men fikk beskjed om å se det an et halvår til, siden hun bare er 5 år. Bør jeg slå meg til ro med dette? Er det vanlig at tennene er løse i mange måneder uten å falle ut?


Tone


Kjære Tone!

Barn får først seksårsjeksel og året etter får de front tenner. Det betyr at din datter må få sine front tenner en gang neste år. Om din datter får samme problem som sin store bror eller ikke er det bare å vente og se. En tannlege kan ikke gripe inn på dette tidspunktet. Vi må vente og se hva vil skje etter frembrudd av tennene.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart