Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Kan man bygge på slitte tenner?
onsdag - 23 september, 2015Hei!

Jeg har vært hos deg en gang tidligere på en akuttime en lørdag i juli i år og fikk veldig god og beroligende hjelp til tross for tannlegeskrekken min. Tusen takk!

Jeg har veldig slitte tenner, spesielt fortenner med syreskader og på grunn av tannpressing. Spesielt på baksiden er det veldig lite emalje igjen og tennene er vonde enda tannlege ikke finner noe fysisk galt med tennene ved undersøkelse eller røntgen. Gjekslene mine er også ganske slitte og bittet er derfor blitt ganske dypt. Er det mulig å bygge opp disse tennene med kompositt? Jeg ønsker ikke å skade de ytterligere ved å slipe de ned, men vil heller ikke ha disse plagene. Jeg forebygger videre skader nå ved å unngå brus/syreholdig mat og bruker en bittskinne på natten.

På forhånd takk for svar.

Trine


Kjære Trine!

Du kan bygge på tennene vha kompositt uten å slipe ned tennene. Du kan få en time for undersøkelse og behandling dersom du ønsker det.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart