Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Rotspissamputasjon
mandag - 5 oktober, 2015

Hei!

Jeg gjorde en rotspissamputasjon på en jeksel i slutten av august. Hvor lang tid skal man regne at det tar før tanna er "helt bra"? Tannlegen sier tilhelingen ser bra ut og operasjonen var vellykket. Men det er fremdeles litt ømt å ta på tanna, og i perioder er den litt vond. Er det benet som gror, og vev som legger seg på plass, eller skulle alt vært helt bra nå? Kan dere forklare kort hva som skjer "inni der"? Og si noe om hvor lenge det kan være ubehagelig?

På forhånd takk!

Sissi


Kjære Sissi!

Når en tannlege fjerner tuppen på en rot vil det ta litt tid før vevet tilheler seg.
Det er ikke mulig å tidsfeste tilhelingen av et kirurgisk inngrep. Tilhelingen avhenger av flere faktorer blant annet pasientensevne å tilhele sår, inngrepets omfang og hvor vellykket er inngrepet.

I ditt tilfellet må beinet erstatte det betente vevet som har vært der og det vil ta tid. I noen tilfeller vil det ta flere måneder.

Jeg håper at du er tålmodig og kan vente i noen måneder før din tannlege kan vurdere tannen på nytt.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


MÅ bare få si:TUSEN TAKK for en HELT unik tjeneste! Finnes ikke maken i Norge, og vi er mange som har spørsmål i tannjungelen, som setter så… utrolig stor pris på å få så fine svar fra dere! Takk, takk, takk!!!!


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart