Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Smerte i haka
fredag - 15 august, 2014

Jeg har ei datter på 9 år. Hun sier hun har vondt i haka, inni tannkjøttet nede og litt da hun biter sammen fremtennene. Hun har en hjørnetann som bryter seg gjennom og har kommet en del opp. også har hun mistet første jeksel og den er også på tur opp. jeg ser det er trangt der. Er det pga at disse tennene baner vei tror dere? Hun spiser normalt med tennene, ingen plager da. Det har vært særlig netter at hun har vært plaget av dette.

Line


Kjære Line!

Hvis datteren din har vondt i haka er det mulig at det er relatert til tenner som bryter frem. Men det er mulig at datteren din har falt og slått seg og derfor har hun smerte. En klinisk undersøkelse er viktig for å finne ut årsaken. Jeg vil anbefale at du tar henne til en tannlege for å ta røntgen eller OPG av haka og finne ut om det er noe.

Mvh Tannlege Kawa Kavian


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart