Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Hull i melketenner
mandag - 1 september, 2014

Hei

Har en treåring som har fått hull på baksiden av fortennene, grunnet. Amming.Jeg har ammet i god tro fordi jeg har lest at det reduserer faren for hul fordi det nøytralisere spyttet,( har veldig dårlig samvittighet) er innkalt om seks mådnder for å se om vi må legge en flylling. Men disse fyllingene sitter jo dårlig.finnes det private tannleger man kan gå til som har bedre teknologi som gjør at fyllingene sitter bedre, slik han unngår stor hull i disse tennene og kanskje unngår å trekke de.Jeg pusser selvsagt tennene på han, har nå kjøpt en tosidig børste er det bra?Hilsen bekymret mor

Hilsen bekymret mor


Kjære bekymret mor!


Melketenner er litt svakere enn permanente tenner og de kan lettere få hull. Du gjør ingenting galt ved å amme din unge.

Den offentlige tannhelsetjenesten gjør en bra jobb for unger. De bruker glassionomersement som er et bra fyllingsmateriale
. Vi i privat sektor bruker det samme materialet for unger. faktisk den offentlige tannhelsetjenesten har bedre erfaring med unger enn oss på privat sektor. Siden de har ansvaret for unger og tar imot dem daglig. 

Når det gjelder børsting av tenner kan tosidig tannkost være et bra hjelpemiddel men vanlig tannkost er grei nok. Bare du husker å børste tennene for ungen din to ganger daglig med flourtannkrem.

Lykke til


Tannlege Kawa Kavian


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart