Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

17 år gammel med behandlingsbehov
torsdag - 2 oktober, 2014

Jo, hei hei

Jeg har da akkurat flyttet ut hjemmefra og må betale regninger selv, og fortiden er jeg ikke den som bader i penger må jeg innrømme. Pappa har betalt for tannlege fram til jeg flytta ut, men en av kriteriene jeg måtte følge for å få lov til å flytte ut var å betale regninger selv. Så her sitter jeg med det som tannlegen kalte for 3. grads hull for rundt 4-5 måneder siden, og etter den timen har ikke jeg vært verdens flinkeste til å pusse tennene skikkelig, jeg har gjort det hver morgen og kveld, men ikke fult like lenge som jeg burde, og har sløva litt med fluorskyll også. De to siste månedene har jeg begynt å kjenne mer smerte, og det har begynt å ise. Så spørsmålene mine da er om hullet har utviklet seg til å bli større? Blir det MYE være om jeg røyker, snuser og spiser/drikker søtsaker? Og må jeg komme meg raskt til tannlegen? Jeg har egentlig ikke penger nok til det, men om det virkelig blir anbefalt får jeg vel heller leve fattig en stud da

Hilsen anonym 17


Kjære 17 år gamle anonym kunde!

Du har rett til fri tannbehandling inntil du blir 18 år. Min anbefaling er å gå til den nærmenste offentlige tannhelsetjenesten og få den nødvendige behandlingen du trenger.
På svar til spørmål om hull blir større må jeg si ja, de blir større og det er fornuftig å ta hånd om dem så snart som mulig. Søtsaker kan forårsake mer hull men du kan fortsatt spise dem med måtehold. Snusing har ikke mye effekt på tenner men de kan være skadelig for tannkjøttet.

Lykke til

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart