Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Problemer etter boring og tannfylling
tirsdag - 29 juli, 2014

Heisann. Det er litt ovr en mnd siden jeg var hos tannlegen og borra. Fikk også fylling. Jeg har hatt problemet med tennene siden. Jeg sa ifra at noe var galt og det eneste jeg fikk som svar var at jeg måtte bruke tanntråd. Jeg klarte ikke spise eller drikke siden det var så vondt. Jeg gikk til en annen tannlege i går og hun beskrev at jeg hadde veldig betennelse i roten og måtte rotfylle. Dette kan skje med de andre tennene jeg borra også. Har lyst til å klage og evnt. Få pengene tilbake. For å rotfylle pga fyllingen dems og at de ikke bryr seg er helt uaksetabelt !

Hvordan gjør jeg dette?

hanna20

Hei hanna20!

Det er ikke uvanlig at en tann kan verke etter at en tannlege har fylt den. Hvis et hull er veldig dypt kan det hende at nerven får betennelse av den grunn og kan verke senere selv om tannen er fylt.

Jeg har ikke undersøkt deg tidligere, og har ikke dine røntgen tilgjengelig, men jeg antar at du har hatt litt dype hull og det kan ha vært årsaken til den ettersmerten som du har opplevd.

Jeg vil anbefale deg å få svar på dette av den nye tannlegen, og evt. kan hun veilede og hjelpe deg hvis det er grunn for å klage.

Vennlig hilsen Kawa


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart