Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Tannlegeskrekk
onsdag - 15 oktober, 2014

Hei

Hadde panikk for noen år siden da jeg gikk til tannlegen(skalv), men den tannlegen jeg gikk til klarte å få meg avslappet. Nå må jeg dessverre finne en ny tannlege pga.av avgang. Gikk 2 ganger i året. hadde mange tannproblemer pga. en medisin (anafranil) men det er 17 år siden jeg brukte .den angriper tennene innenfra.i begynnelsen var det mange rotfyllinger ,stift og bro.nå har redselen kommet til bake pga. at jeg må finne en ny tannlege som forstår meg.hvor lenge holder en bro ca? Jeg forstår at Dere ikke kan svare korekt,men et hint kan Dere gjerne gi meg.Tror Dere at Dere kan få vekk den redselen, dablir jeg muligens fast pasient 2 ganger i året. De 8-10 siste årene var det bare bilder pluss pussing.

Vennlig hilsen Paul Paulsen.


Hei Paul

Angst for tannbehandling er en tilstand som er tøff å takle. Derfor leit at du må bytte tannlege som du er fornøyd med. Hvor lenge en bro varer avhenger av mange faktorer, deriblant hygiene, broutforming og generelle forhold i munnen. Skjønner det slik at du har gått til jevnlige kontroller de siste 8-10 år
, dette er veldig viktig at du fortsetter med. Generellt kan jeg si at en bro lages for å holde livet ut, men at den ikke er immun mot de vanlige tannsykdommer og derfor må passes på.
Vi ser pasienter med uttalt tannlegeskrekk ofte i vårt yrke og har erfaring med å håndtere dette. Det viktigste er å bruke god tid slik at du som pasient føler kontroll over situasjonen.

Hos oss kan du når som helst få time til en uforpliktende konsultasjon.

Med vennlig hilsen tannlege Odd-Egil Mosseng

Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart