Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Kule etter ekstraksjon
onsdag - 15 oktober, 2014

Hei.

Jeg trekte to visdomstenner for en måned siden.. Jeg hadde veldig vondt og dro til tannlegen. Der viste det seg at det var en beinflik(som ikke var en beinflik, men en stor bit av veggen, som htannlegen kalte det) som de måtte operere ut.. Dette var det værste jeg har vert borti og tiden etterpå fortsatte med smerter. Tannlegen forklarte meg veldig lite om akkurat dette, så nå håper jeg på en forklaring Nå er det ikke vondt lenger, men jeg kjenner at det er enda en "kul" på vei opp fra tannkjøttet mitt.. Har ikke så veldig lyst til å oppleve denne operasjonen igjen


Kine Reiten


Kjære Kine!

Av og til kan visdomstenner være delvis under beinet. I slike tilfeller må tannlegen fjerne beinet for å få tak i tannen og trekke den ut. Etter en slik operasjon har pasienter mye smerte og hevelse i ansiktet. Heldigvis har du nå gjort denne jobben og er ferdig med det.
Denne kulen som du snakker om er mest sannsynlig tilhelingsår. Men for sikkerhet anbefaler jeg at du tar et røntgen bildet av denne kulen. Dersom noe bein er løsnet og fortsatt ligger i såret kan dette skape infeksjon, men som sagt er dette beinet løst og trenger ikke noe operasjon. Dette kan bare bli plukket av tannlegen og du vil ikke kjenne til noe smerte etterpå.


Med vennlig hilsen Tannlege Kawa Kavian


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart