Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Tannkjøttsykdom pga regulering
søndag - 19 oktober, 2014

Hei!

Tannkjøttet på de øverste tennene, trekker seg nedover, nesten helt ned til reguleringen på begge hjørnetenner, og på fortenne er det ene tannkjøttet lenger opp, mens det andre er lenger ned. Føler dette ikke er fint i det heletatt. Prøver å pusse bra, men ingen ting skjer. Hva skal jeg gjøre for å få tannkjøttet til å trekke seg oppover, og bli jevnt.Er veldig langt ned nå. Hadde blitt veldig glad for svar!


Julli


Kjære Julli!

Dette problemet som du har beskrevet er tannkjøttsykdom. Dette har oppstått fordi du ikke klarer å holde det rent rundt tennene pga reguleringen.


Jeg anbefaler at du tar kontakt med din tannlege og ber om å bli henvist til en tannpleier for rens og for å få instruksjon om hvordan skal du holde det rent rundt tennene. 

Tannpleieren kan komme med en god del anbefalinger og instruksjoner som for eksempel bruk av interdentalbørster eller superfloss og/eller corsodyl munnskyll.

Bestill en time hos din tannlege på mandag.

God bedring og lykke til med timen din.

Med vennlig hilsen Tannlege Kawa Kavian


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart