Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Slipt ned front tenner som iser nå
mandag - 3 november, 2014

Hei.

Jeg hadde regulering når jeg gikk på ungdomskolen og gikk derfor hos reguleringstannlege. Det han gjorde utenom det som gjalt selve reguleringen var å slipe ned de fremste tennene og hjørne tennene. Det har ført til at tennene mine (spesielt de to fremste fortennene oppe) iser i det området som ble slipt litt ned. Så Jeg lurte på om dette er normal praksis å slipe ned tennene.

Kristoffer


Kjære Kristoffer!

Nedslipning av tenner kan skje av forskjellige grunner for eksempel: estetiske, funksjonelle eller forebyggende. At du har ising i dine tenner tyder på at det indre laget av tannen, nemlig dentinet er eskponert. Dette laget er mer sensitiv. Du kan ta kontakt med din tannlege slik at de kan se nermære på tannen og ved behov kan de legge et tynt lag med fylling eller desensitizer.

Med vennlig hilsen

Tannlege Hana Gilanizadeh


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart