Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Implantat
tirsdag - 18 november, 2014

Hei!

Jeg ha forstått det sånn at det ikke er ønskelig at det går for lang tid fra en tann er trukket til man får satt inn titanskruen til implantat. Hadde ukomplisert trekking av en jeksel og en molar, og det heler fint, og forholdene i kjevebeinet ligger visst godt til rette for implantat. Nå viser det seg at den kirurgen jeg er henvist til ikke kan gi meg time før det har gått fire og en halv måned etter trekkingen, og det synes jeg er litt uheldig. Bør jeg prøve å få time tidligere et annet sted?


Mie


Kjære Mie!


Hvis du må vente i køen hos en kirurg i fire måneder da er det helt greit om du tar kontakt med en annen kirurg. Men dersom din kirurg har bestemt at det skal gå 4 måneder før han setter inn implantaten så synes jeg at du bør vente så lenge. Du kan ta kontakt med klinikken og spørre dem hva er årsaken til denne forsinkelsen.
Det finnes noen implantat systemer hvor du kan sette implantaten umiddelbart etter trekking av en tann men det finnes andre systemer hvor man må vente på bentilheling før man kan sette inn implantater. Det er oral kirurgen som bestemmer hva implantat han vil bruke.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian

Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart