Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Nerveskade
torsdag - 4 desember, 2014

Hei.

Jeg opererte ut en visdomdtann nede på venstre side. Til min store fortvilelse har jeg nå fått en nerveskade som gjør at jeg er fullstendig bedøvet i nedre halve leppe og litt av haken. Det er utrolig ubehagelig og jeg kjenner bare prikking og kiling. Det kjennes nesten ut som jeg har en frostskade og det plager meg hele tiden. Nå er jeg livredd for at det aldri skal bli bra igjen og hadde jeg vist dette hadde jeg aldri gjennomført operasjonen. Hva kan jeg gjøre?:(

Heidi


Kjære Heidi!

Dessverre kan en sjelden gang en nerve bli skadet under tanntrekking. Dette kan spesielt skje i underkjeven ved trekking av visdomstenner.
Du må få en time hos en oral kirurg for å se om de kan gjøre noe nå, ellers må du vente i noen måneder. I noen tilfeller kan nummenheten vare lenger kanskje opptil et år. En varig skade kan forekomme men det er meget sjelden.

Vi håper at du får følelsen i kjeven tilbake innen kort tid.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart