Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Dunkende smerte etter fylling
fredag - 5 desember, 2014

Hei!

Eg var hos tannlegen igår og fikk plastfylling i en tann. Etter bedøvelsen gikk ut kjente eg dunking med en gang og dette har fortsatt. Legen sa det var normalt med ising men sa ingenting om dunking/verking. Eg reagerer ikkje på kulde/varme i den tannen, så tviler (håper ikkje) eg trenger rotfylling. Har også fått vondt i kjeven etter å ha måtte gapt så lenge (har liten munn) og trur fyllingen er for høy. Heldigvis skal eg tilbake imorgen og trekke en annen tann.. Skal høre om eg kan slipe ned den høye fyllingen og høre hvorfor det verker. Men ville bare få svar nå sånn at eg kanskje har noe å gå på

Trine

Kjære Trine!

Det er ikke uvanlig å ha smerte i kjeveledd etter en tannbehandling du kan ta Ibux i noen dager og dette vil gå over. Men den dunkende smerten du har etter fyllingen er noe annet. Du må ta det opp med tannlegen din og han må undersøke tannen på nytt.

Det kan dreie seg om en midlertidig betennelse i tannen som vil gå over etter kort tid. Hvis denne smerten vedvarer må tannlegen behandle tannen på nytt.

Med vennlig hilsen


Tannlege Kawa Kavian


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart