Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Er smerten i øret relatert til visdomstenner?
søndag - 14 desember, 2014

Hei.

Hatt 4 visdoms tenner som aldri har kommet frem.og siden dem ikke begynte å gi meg problemer før for ca 5 år siden så ble det ikke gjort noe mer Før da.hadde tidligere fått beskjed av en annen tannlege at siden dem hadde ligget rolig så lenge var det sjeldent di flyttet seg.men opererte da ut to stk.en på hver side for fem år siden.men fikk veldig skrekk fordi jeg hovnet opp på hele ene siden og blå over hele.kunne ikke vise meg ute på lengre tid.og fryktelige smerter.men dette Ga seg etterhvert. Men nå i sommer startet jeg med fryktelig øresmerter. Og kjeve, hoven under og foran øret. Og bihulebetennelse. Ble sendt hjem med penicillin og diagnosen var betennelse i øregangen, og mellomøret. Dette kom igjen og kom igjen. Gått på fire pencilin kurer. nå for 4 dager siden hovnet jeg opp enda mer i ansiktet og blemmer rundt inne i munnen på hver side og hovent, og betennelse i nakken. Sterke hode smerter. Den betennelsen i nakken startet omtrent samtidig som ørebetennelser. Fikk også sterk tung pust å måtte sitte med forstøver. Og Blodtrykket Flyr Veldig Høyt Noen Ganger. Nå er litt av smerter i kjeven og betennelsen roet seg. Jeg har fått kortison som jeg skal gå på i en uke, men har fortsatt veldig vondt i partiet på fremsiden av øra, og hoven med blemmer i munnen. Noe Kjennes ut Som Store Kuler andre små. Også smerter under øret, kjeven, og sliter med høyt blodtrykk, som nå i perioder har liggi 50 over normalen. Selv om jeg går på to slag medisiner mot det. Det jeg selv har begynt å tenke på er om dette kan Være de to visdomstennene som ligger igjen og ikke får brutt ut. De ligger vannrett mot øra. Kan det gi betennelse i nakken? og de symptomene jeg ellers har beskrevet... ble langt dette. Jeg vurderer å gå til tannlege, men sitter i økonomiske problemer om dagen, og har mer enn nok med å få det til å gå rundt. Jeg er henvist til øre, nese, hals spesialist, og lunge spes, men ikke fått time før 26 januar, og gruer meg for at smertene og alt skal forverre seg siden det nå snart er jul..håper på en liten pekepinn om dette kan komme fra visdom tenna


AnneKjære Anne!

Det problemet du har beskrevet for meg høres ut som et problem relatert til betennelse i øregangen. Det har ingenting med visdomstenner å gjøre.

En tannlege kan lett finne ut om du har noe problem med dine visdomstenner. Du kan ta turen til en lokal tannlege og be om en undersøkelse, men som sagt du viser symptomer til ørebetennelse og en lege har allerede diagnostisert problemet.

Du må dessverre vente inntil du kommer til en øre-nese-hals spesialist og får den hjelpen du trenger.

Med vennlig hilsen

Tannlege Kawa Kavian


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart