Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Husk at du alltid må til en undersøkelse for å få en riktig vurdering og et presist svar. Du må ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt. Dette er ikke helsehjelp, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse.

 

 

Rotfylling dagen etter tanntrekking
fredag - 1 august, 2014

Er på tannhelse reise i Budapest, fikk lagt opp en behandlinga plan som gikk utpå tann trekning første dag og rot fyllynger og vanlig fyllynger andre dag og rens dag 3. Men kunne ikke fullføre behandlingen da jeg fikk feber etter og ha trukket tenner. Lurer på om det er vanlig at man kan gjøre rotfyllinger dagen etter og ha trukket en tann? Er det noen retnings linjer om dette? Ser fram til rask svar.

Bjørn

Hei Bjørn!

Det er ikke noe problem hvis en tannlege gjør behandling dagen etter at de har trukket en tann hos en pasient. Men det er ikke behagelig for pasienten. Derfor venter man som regel noen dager for at munnen roer seg før man går i gang med behandling av andre tenner.

Jeg vil anbefale at du venter inntil du er frisk nok og da kan du fortsette behandlingen.

Når jeg har sagt dette vil jeg ikke anbefale at du gjør din behandling i utlandet fordi du har ingen garanti for arbeidet eller ingen forsikring dersom noe går galt.

Vennlig hilsen Kawa


Svar fra tannlegen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart