Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Dette svaret tilhører vår tjeneste som du finner under fanen spør oss. Der kan du bla i besvarte spørsmål, og sende inn ditt eget. Du kan også besøke vår liste over tidligere besvarte spørsmål. Husk å alltid ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt, og at du alltid må til undersøkelse for å få en gyldig vurdering og et presist svar.


Tann som smuldrer opp


For en tid siden mistet jeg en amalgamfylling, og nå begynner det å kjennes ut som om hele tannen smuldrer opp... Må jeg trekke den? Jeg kvir meg til å gå til tannlegen!

Ole

Hei, Ole!

For å kunne si hva noe om tannens tilstand og hva som er løsningen for deg må jeg først ta et røntgenbilde og en klinisk undersøkelse av tannen.

Jeg skjønner godt at du kvir deg, de færreste liker å gå til tannlegen. Et forslag er å kun foreta en undersøkelse først. Da får du en tilstandsrapport og et kostnadsoverslag uten at vi setter i gang med bor og tang.

Jeg vil likevel råde deg til å ikke vente for lenge, da prognosene for tannen blir dårligere desto lenger du går med skaden.


Vennlig hilsen KawaTann som smuldrer opp

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart