Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Tannlege sentralt i Åsane

4.8 out of 5 (based on 21 ratings)

Vår tannlegepraksis sentralt i Åsane er fylt av god stemning og dyktige tannleger og tannpleier. Vi har stor respekt for tannlegeskrekk, og kan love både tålmodighet og forståelse. Som liten klinikk har vi god tid til hver enkelt pasient, både mellommenneskelig og faglig. Du finner våre tannleger like bak Åsane senter. Vi har egen parkering ved døren, rampe for rullestol, og ladestasjon for el-bil.


Over 40 år i Åsane

Tannklinikken har vært drevet sammenhengende siden 1973, og drives i dag av to unge, men svært erfarne og dyktige tannleger, som begge er utdannet i Bergen. Vi lover deg topp moderne utstyr, metoder og lokaler, garanti på all behandling, og priser midt i snittet for Bergen.


Priser på tannbehandling

Vår prisliste ligger alltid åpent her på våre sider. Vi er åpen for å gjøre avtaler om avbetaling, og vi kan svare på alle dine spørsmål om rett til økonomisk støtte fra NAV. Du kan lese mer om priser hos tannlegen her.


Sammenligne tannleger i Åsane

Hos legelisten.no kan du se vurderinger andre pasienter har gjort av tannlegene hos oss, og legge igjen din egen vurdering. Du kan også sortere slik at du får opp vurderinger av alle tannleger som holder til i et bestemt område.


Spør tannlegen på nett

Vi besvarer fortløpende spørsmål, og legger dem ut på våre sider slik at flest mulig kan lære mest mulig om tannhelse og problematikk. Husk at dette ikke er helsehjelp i noen forstand, men vennskapelig råd basert på innsender sin beskrivelse. Du må alltid til undersøkelse for å finne et svar som er rett for akkurat deg.

Prøv gjerne et ord eller to i vår søketjeneste her:
Tannlege Åsane

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart