Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Tannlege Bergen

4.6 out of 5 (based on 28 ratings)

Gå til bunnen av siden for å se kart

Prestestien Tannlegepraksis har fokus på ditt velvære, høy kvalitet, og formidling av kunnskap om tannhelse. Vi har stor respekt for tannlegeskrekk, og kan love deg både tid, tålmodighet og forståelse.

Over 40 år i Bergen

Vår klinikk har vært drevet sammenhengende siden 1973. Klinikken fremstår i dag som svært moderne, og vi benytter de nyeste metoder og utstyr, slik at behandling kan være både hurtig, behagelig, og av høyest mulig kvalitet. Vi herder fyllinger på noen få sekunder, benytter roterende filer som gjør rotfylling mye enklere, hurtigere, og med mindre ubehag, vi har OPG panoramarøntgen som tar bilde av alle tenner og røtter uten at du må gape.

Vi har selvsagt også garanti på alt arbeid som er utført.

Akutt

Vår akuttjeneste for Bergen og omegn er åpen fra 08-24 alle dager hele året.

Tannleger utdannet i Bergen

Tannlege Kawa Kavian og tannlege Odd-Egil Mosseng gikk i klasse sammen ved odontologen i Bergen. Tannlege Kavian overtok driften av Prestestien Tannlegepraksis i 2012, etter å ha jobbet ved privat tannklinikk i London i 7 år. På grunn av mange fornøyde kunder i Bergen, og økende pågang, har han i år kunnet utvide tannlegepraksisen, og tannlege Mosseng begynner 15. august 2014. Vi kan derfor love ledig kapasitet og kort ventetid på tannbehandling i Bergen i høst.

Veibeskrivelse fra Bergen

Fra Bergen velger du avkjørselen mellom Åsane terminal og Arken/Åsane senter, krysser motorveien via broen, og kjører rett frem mellom senteret og bussterminalen. Ca. 500 meter fremme (vis á vis brannstasjonen) tar du opp til høyre, og finner oss i samme bygg som Coop Prix (hvit inngangsdør på venstre kortside). Det henger et stort, mørkeblått skilt med Prestestien Tannlegepraksis på siden av bygget.
Tannlege Bergen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart