Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Tannlegeskrekk Bergen

5 out of 5 (based on 25 ratings)

Vi har god erfaring med tannlegeskrekk, og som liten klinikk i Bergen har vi god tid til deg både som menneske og pasient, og lover tålmodighet og forståelse. Som pasient har du krav på å bli tatt hensyn til, også på det følelsesmessige plan, og du skal være den som bestemmer hva som skal gjøres, og hvor fort behandlingen skrider frem.

Vi vet at det hjelper deg lite, men vil bare først nevne at moderne tannbehandling er svært hurtig overstått, ufarlig, og stort sett helt smertefri. Til og med rotfylling er i dag hurtig overstått, med elektronisk måleutstyr av kanalenes nøyaktige lengde, og automatiske filer til rensing.

Vi kan også ta panoramarøntgen av alle tennene, røttene og begge kjevene med ett klikk, og uten at du må gape, og får umiddelbart en svært god oversikt over din tannhelse uten at du har sittet i tannlegestolen i det hele tatt.

Sammen kan vi gå gjennom bildet, og forklare hva vi ser, og du bestemmer neste steg.

Det finnes mange både typer og grader tannlegeskrekk, og det er veldig viktig at vi forstår akkurat deg best mulig. Sammen kan vi sette oss ned over en kopp kaffe, og lage en plan for hvordan akkurat du kan klare å sette deg i stolen. Dette er helt uforpliktende. Du kan også skrive til oss, hvis du føler det er enklere å fortelle om tannlegeskrekken din på den måten. Du kan også bestille time online her på siden, eller stille tannlegen spørsmål under Spør tannlegen.

Selv når du føler deg klar, og vi er forberedt på å gjennomføre en time, har du alltid lov å ombestemme deg og reise hjem.

Tannlegeskrekk er svært vanlig, og ingenting å skamme seg over. Husk at tannlegen er vant til alle varianter av pasienter, fra den som vil trekke tenner uten bedøvelse, til den som må lokkes forsiktig inn fra venterommet. Noen har kanskje hatt en dårlig opplevelse som har skapt frykten, mens andre igjen kan ha ekstra følsomme tenner, og rett og slett lettere få smerteopplevelse selv ved pirk og puss. Vi vil gjerne bli kjent med akkurat deg, og bli den tannlegen du stoler på.

Minner du kanskje har fra skoletannlegen for lenge siden er ikke et godt bilde på hvilken opplevelse man vil ha i dag. Selv om du vet at du har mye som må ordnes, har vi erfart at pasienten med tannlegeskrekk alltid blir lettere i steget for hver behandling. Både fordi det er en god følelse å få ordnes det som ordnes bør, men aller mest fordi alle fobier blir svakere når de utfordres.

Våger man å komme innom noen minutter en gang i året, er også sjansen stor for at besøkene blir veldig kjappe, og at du blir vant til å få gode nyheter, og sjelden trenger å utfordre tannlegeskrekken din.

 

Vil holder til 10 minutter fra Bergen sentrum, like bak Åsane senter. Ring oss gjerne, eller send en sms hvis du har spørsmål, eller spør oss anonymt og gratis på denne siden.

 


Tannlegeskrekk

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart