Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Dette svaret tilhører vår tjeneste som du finner under fanen spør oss. Der kan du bla i besvarte spørsmål, og sende inn ditt eget. Du kan også besøke vår liste over tidligere besvarte spørsmål. Husk å alltid ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt, og at du alltid må til undersøkelse for å få en gyldig vurdering og et presist svar.


Tannlegeskrekk og dårlig økonomi

Hei.
Jeg har ekstrem tannlegeskrekk og har ikke vært ho tannlege siden jeg var 16 år, det er 11 år siden. Har hatt flere skremmende opplevelser hos tannlegen blandt annet trukket tann uten bedøvelse. Jeg har to barn og under begge graviditetene har enkelte av mine tenner knækt,og jeg vet at flere av mine tenner er dårlige, regner med halvparten eller alle tenner er det noe med. Men siden jeg har slik tannlegeskrekk tør jeg ikke gå til tannlegen. Jeg har hatt flere betennelser også i munnen. Jeg tipper også at siden stort sett alle mine tenner må gjøres noe med så blir det veldig dyrt, noe jeg heller ikke har økonomi til. Hva skal jeg gjøre??

Lene-Marie

Kjære Lene-Marie!

Du kan ta kontakt med en tannlege og få et kostnadsoverslag, deretter skal du ta dette til NAV og søke om bistand.

Du er ikke alene om å ha gått lenge uten tannbehandling, og du er slett ikke alene om å ha tannlegeskrekk. Kom gjerne innom på en kaffe, helt uforpliktende, for å kjenne på om du er klar for å sette deg i en behandlingsstol igjen. Vi vil da prøve å gi deg forståelsen av at det er du som bestemmer, og svare på alle spørsmål du måtte ha.

Veldig ofte er det vondere å gå og kvi seg, og å gå lenge med dårlig tannhelse, enn å faktisk sitte i stolen. Husk også at når du først sitter der, så har du lov å si stopp.

Vennlig hilsen Kawa

Tannlegeskrekk og dårlig økonomi

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart