Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Tannlegevakt Åsane 08-24 alle dager

4.3 out of 5 (based on 41 ratings)

Tannlegevakt i Åsane mellom 08.00 og 24.00 alle dager, også på helligdager, lørdager og søndager. Vår tannlegevakt finner du rett bak Åsane senter/Arken og Åsane bussterminal (se kart til høyre). Parkering ved døren, og ladestasjon for el-bil.

Tannlegevakten er åpen delvis utenom ordinær kontortid, og du kan derfor møte telefonsvarer. Du vil vanligvis få respons fra tannlegevakten umiddelbart, og time innen kort tid. Send gjerne SMS for time hvis du foretrekker det.

Klikk for å ringe tannlegevakt Åsane

Husk at en smerte som er noenlunde levelig på dagtid kan både forverres, men også føles mer intens og ulevelig om natten når alt er stille. Et kort besøk hos en tannlegevakt kan spare deg mange timer med unødvendig smerte. For å lindre kan du prøve å ta vanlig reseptfrie smertestillende, men vi anbefaler ikke at du på egenhånd tar større doser enn angitt på pakningen. Er smerten så intens at du ikke får hjelp av vanlig smertestillende vil ingen kjerringråd virke, og du bør finne en tannlegevakt.

Hvis en intens tannverk går over av seg selv, bør du likevel få gjort en undersøkelse. En tannverk har en årsak, og før du vet ordet av det kommer tannverken tilbake på det aller mest ubeleilige tidspunkt.

Ømhet i en nybehandlet tann er ikke uvanlig. Nye fyllinger kan bruke litt tid på å "sette seg", og dersom en tann også har vært gjennom en rotfylling kan det gå litt tid før den roer seg. Ring oss dersom du er usikker på om ubehaget du opplever er normalt, og hvis ubehaget ikke går tilbake.

Tannverk kan påvirke din evne til å kjøre bil. Vi håper du er ekstra forsiktig på vei til tannlegevakten :)


Den kommunale tannlegevakten i Bergen (Årstad) holder åpent til 20.30 alle dager.
Tannlegevakt Åsane

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart