Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Tannlegevakt Bergen 08-24 alle dager, også lørdag, søndag og helligdager

4 out of 5 (based on 223 ratings)

Klikk for å ringe tannlegevakt Bergen

Vår tannlegevakt er åpen 08-24 alle dager, også lørdag, søndag og helligdager. Oss bekjent er dette de beste åpningstidene for tannlegevakt i Bergen.

Vi har stor respekt for tannlegeskrekk, og fokus på at du skal ha en best mulig opplevelse hos tannlegevakten, både som menneske og som pasient.

Så vidt vi vet finnes det ikke døgnåpen/nattåpen tannlegevakt i Bergen, men send oss gjerne en sms om natten, så svarer vi så snart tannlegevakten åpner.

Telefon eller SMS for tannlegevakt 10 minutter fra Bergen sentrum: 403 11 917

Vår klinikk ligger 10 minutter fra Bergen sentrum, bak Åsane senter/Arken og Åsane busstermial (se kart til høyre). Parkering ved døren.

Siden tannlegevakt en tjeneste som er tilgjengelig delvis utenom ordinær kontortid, kan du møte telefonsvarer. Da legger du bare igjen en beskjed, eller sender en sms, så vil tannlegen ta kontakt med deg så fort som overhodet mulig, vanligvis umiddelbart dersom en annen behandling ikke pågår.

Råd mot tannverk?

Det beste kjerringrådet mot tannverk er å finne en tannlegevakt som kan hjelpe deg fortest mulig. Du blir med stor sannsynlighet smertefri, eller opplever vesentlig lindring, så snart vi får gjort noe med årsaken til tannverken, og tilhelingen kan starte. Hos oss har vi OPG panoramarøntgen, og har de beste forutsetninger for å kunne se hva som er galt.

Tannverk, eller opplevelsen av verk i en eller flere tenner, kan ha mange årsaker, og en undersøkelse er nødvendig for å finne ut hva smerten faktisk kommer av. Det som oppleves som tannverk kan i noen tilfeller være bihuler, ører, kjeven, og til og med stress, men hovedregelen bør være at tannverk undersøkes hos tannlege eller tannlegevakt så snart du kan.

For å lindre kan du prøve å ta vanlig smertestillende, men vi anbefaler ikke at du på egenhånd tar større doser enn angitt på pakningen. Er smerten så intens at du ikke får hjelp av vanlig smertestillende, bør du ikke vente på å få ordinær time, men finne en tannlegevakt.

Hvis en intens tannverk går over av seg selv, bør du likevel gjennomføre en undersøkelse. En tannverk har en årsak, og før du vet ordet av det kommer tannverken tilbake på det aller mest ubeleilige tidspunkt dersom årsaken til smerten ikke behandles.

Ubehag og ømhet i en tann som nettopp er behandlet er ikke uvanlig. Vanlige komposittfyllinger kan bruke litt tid på å "sette seg", og du bør prøve å gi tannen litt tid før du blir bekymret. En rotfylt tann har vært gjennom ganske mye, helt fra nerven begynte å reagere, til en omfattende behandling, og det kan gå litt tid før den roer seg. Ring oss hvis du er usikker, og hvis ubehaget ikke går tilbake.

Tannverk kan påvirke din evne til å kjøre bil. Vi håper du er ekstra forsiktig på vei til tannlegevakten :)

Tannlegevakten i Bergen (ved legevakten) er åpen til 20.30 alle dager

Vi hjelper selvsagt pasienter som finner frem til oss uansett hvor de kommer fra, men fremhever likevel Bergen, Åsane, Arna og Nordhordland siden vi kan tilby svært gode åpningstider i god nærhet til alle disse områdene. Vi befinner oss 10 minutter fra Bergen, syv minutter fra Arna, og rundt 20 minutter fra Nordhordland/Lindås/Knarvik. Klinikken ligger rett bak Åsane senter, og vi har god, egen parkering ved døren. Vi har ikke kunnet finne en døgnåpen/nattåpen tannlegevakt i noen del av Bergen.

Hvordan finne en anbefalt tannlege i Bergen?

Les mer om tannverk her.
Tannlegevakt Bergen

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart