Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Dette svaret tilhører vår tjeneste som du finner under fanen spør oss. Der kan du bla i besvarte spørsmål, og sende inn ditt eget. Du kan også besøke vår liste over tidligere besvarte spørsmål. Husk å alltid ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt, og at du alltid må til undersøkelse for å få en gyldig vurdering og et presist svar.


Tannverk av forkjølelse

Hei Har et rart spørsmål til deg. Jeg har en tann som blir veldig øm hver gang jeg er forkjølet! Høres det normalt ut? Det er en av de små jeklene oppe. Det er ikke sånn at jeg har tannverk men en ømhet som gjør at det blir litt ubehagelig å tygge. Når jeg er frisk og rask er tannen helt topp! Har vært sånn noen år, kanskje ca. fire. Varer et pas dager og alltid når jeg er mest syk. Har ikke hatt problemer med tannen før.

Forkjølet

Hei Forkjølet!

Ditt problem er nokså normalt. Du har mest sannsynlig bihulebetennelse.

Røttene til jeksler og små jeksler er i nær relasjon med bihulene i overkjeven. Det er vanlig at pasienten kan føle tannpine når de har bihulebetennelse. Det varierer hvilken tann eller tenner som føler smerte men noe ømhet eller smerte kan oppstå.

Når man blir forkjølet vil åpningen til bihulene, som er i nesen bli fortettet. Da vil væske som samler seg i bihulene ikke ha noe mulighet å tømmes. Derfor blir det betent i bihulene.

Du kan kjøpe saltvannnesespray eller skylle med saltvann når du er forkjølet. Dette vil rense åpningen til bihulene.

Vennlig hilsen Kawa

Tannverk av forkjølelse

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart