Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 74 ratings)

Dette svaret tilhører vår tjeneste som du finner under fanen spør oss. Der kan du bla i besvarte spørsmål, og sende inn ditt eget. Du kan også besøke vår liste over tidligere besvarte spørsmål. Husk å alltid ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt, og at du alltid må til undersøkelse for å få en gyldig vurdering og et presist svar.


Tannverk eller bihulebetennelse?

Har en slags verk i "bihulen" på ene siden, og har ingen følelse av å være forkjølet eller syk, og lurer på om dette egentlig kan være en tann? Det er ikke direkte tannverk, mer en "syding", og jeg føler meg "varm" over hjørnetennene, liksom mot beinet der. Har ikke fyllinger her, men vet ikke om jeg har huller, det er en god stund siden jeg sjekket. Tror du det er tannverk eller bihulebetennelse? Ibux hjelper.

Bergenser

Hei Bergenser!

Du nevner at du har ingen fylling på tennene på den siden du har verk. En klinisk undersøkelse må utføres for å finne ut om du har noen hull eller ikke. Hvis du ikke har noen hull, er det godt mulig at du har bihulebetennelse.

Du trenger ikke å være syk eller å ha forkjølelse for å ha problemer med bihulene. Bihulene kan være tette av andre årsaker, for eksempel skjevt indre nesebein kan forårsake fortettning av inngangen til bihulene. Du kan skylle med saltvann daglig eller kjøpe saltvannsnesespray. Dette vil åpne inngangene til bihulene og betennelsen kan gå over. Dersom du har en infeksjon som er forårsaket av bakterier, trenger du å ta en antibiotikakur.

I enkelte tilfeller når en pasient har bihulebetennelse kan pasienten bøye seg fremover, og dersom de føler et trykk under øye så kan det tyde på betennelse i bihullene.

En allmennlege eller en øre-nese-hals-spesialist kan undersøke deg og finne ut om du har bihulebetennelse eller ikke.

Ta kontakt med tannlegen din og gjør en undersøkelse av dine tenner, og dersom tenner ikke er årsaken til ditt problem, be om henvisning til spesialist.Vennlig hilsen Kawa

Tannverk eller bihulebetennelse

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart