Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Dette svaret tilhører vår tjeneste som du finner under fanen spør oss. Der kan du bla i besvarte spørsmål, og sende inn ditt eget. Du kan også besøke vår liste over tidligere besvarte spørsmål. Husk å alltid ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt, og at du alltid må til undersøkelse for å få en gyldig vurdering og et presist svar.


Tenner som har flyttet på seg

Hei! Jeg lurer på hvor lenge jeg må ha regulering når jeg kun har to litt skjeve tenner jeg vil rette på? Før sommerferien var tennene helt rette, men etter hvert merket jeg at tennene foran var vonde når jeg våknet om morgen. Det er en slags smerte i selve tannen og det føles ogå ut som om tanna er løs. Jeg var hos tannlegen i slutten av sommerferien, men da sa tannlegen at det ikke var mulig at de to tennene kunne ha beveget på seg mens jeg sov. Likevel har jeg nå to tenner som står litt ut i forhold til de andre, det er den ene fortanna og den ene tanna ved siden av den andre fortanna. Derfor lurer jeg på om hvor lenge jeg eventuelt må ha regulering? Finnes det andre muligheter for å rette de opp?

Regulering?

Hei Regulering!

Tenner kan bevege seg men den bevegelsen er veldig liten og det skjer ikke over natten.Du må ha en undersøkelse for å finne ut om du trenger tannregulering eller ikke. Dersom det er to tenner som må reguleres vil dette ta lite tid. Men du må regne med et par månder i alle fall.

Ta kontakt med en kjeveortoped og be om en undersøkelse.

Vennlig hilsen Kawa

Tenner som har flyttet på seg

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart