Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Dette svaret tilhører vår tjeneste som du finner under fanen spør oss. Der kan du bla i besvarte spørsmål, og sende inn ditt eget. Du kan også besøke vår liste over tidligere besvarte spørsmål. Husk å alltid ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt, og at du alltid må til undersøkelse for å få en gyldig vurdering og et presist svar.


Uforklarlig tannverk

hei igjen:) synes dette er en super spørreside. så prøver meg på enda et spørsmål. tannlegen min sier det ikke er noe mer galt med tennene mine. men pga store smerter i tenner, kjeve, hode, og kneppelyder i kjeven, har hun nå hendvist meg til en oreolog eller no. iaffak en som har peiling på bitt og kjeve. kan mab virkelig få så sinnsykt tannverk av kjeven?? jeg vet ikke lenger hvilje smerter som er reell tannverk og hva som da kommer fra kjeven. på venstre side nede har jeg trekt en tann for mange år siden å har store smerte i tannen både forran og bak dette hullet. å da mener jeg STORE smerter. kan dette komme fra tannhalsene? virker som smertene kommer fra tannhalsene rundt neaten hele tanna. men det er ikke kun ising som andre har. jeg har virkelig tannverk der. tannlegen gjentar bare pensling med lakk. men der hjelper ikke. i tillegg smaker det direkte vondt derfra. ikke sikker på hvem av dennene smaken kommer fra fordi jeg må suge på tennene for at smaken skal komme. tannlegen vil ikke gjøre mer fordi hun mener det kommer fra kjeven. men dette virker som noe helt annet. får en ilene smarte om jeg pirker borti der.i begynnelsen var det kun vonet når jeg fikk noe der meb nå gjør det konstant vont. akkurat som tannverk. må jeg ringe en ny tannlege for å få ordnet opp i eette pga min ikke vil gjøre noe? eller skal jeg bare spise piller å vente til jeg blir så desperat at jeg trekker tennene selv??:(

Camilla

Hei Camilla!

Det er umulig å diagnostisere deg bedre via internett, enn din tannlege gjør når hun undersøker deg klinisk. Hvis du betviler tannlegen sin vurdering, må du nesten foreta en ny klinisk undersøkelse hos en annen tannlege.

Din opplevelse av smerte er ikke ukjent med din historie. Som vi nevnte i vårt forrige svar til deg, kan disse smertene skyldes overfølsomme nerveendinger, og hvis dette er tilfelle så er det din lege som kan hjelpe deg å utrede og å hanskes med smertene. Du kan også prøve akupunktur, dette kan hjelpe i ditt tilfelle.

Vennlig hilsen Kawa og Co

Uforklarlig tannverk

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart