Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Dette svaret tilhører vår tjeneste som du finner under fanen spør oss. Der kan du bla i besvarte spørsmål, og sende inn ditt eget. Du kan også besøke vår liste over tidligere besvarte spørsmål. Husk å alltid ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt, og at du alltid må til undersøkelse for å få en gyldig vurdering og et presist svar.


Verker etter pirking med tannpirker

Hei!

Det er en stund siden jeg har vært hos tannlegen. Har SYKT tannlegeskrekk + har ikke så god råd. Men har bestemt meg for å dra til tannlegen snarest. Det som er at jeg spiste pinnekjøtt igår kveld og det lå litt kjøtt igjen mellom de 2 bakerste tennene. Prøvde å pirke det ut og pusse tennene godt. Tror jeg var borti tannkjøttet litt for mye med tannpirkeren. Idag har jeg måtte ta smertestillende for dette. Det har hjulpet litt, men merker at det verker fortsatt. Hva bør jeg gjøre?

Og et litt annet muligens teit spørsmål. Om jeg får en behandling snarest, vil det være mulig for meg å konsumere alkohol om et par dager? Evt hvor lenge vil det ta før jeg kan det?

På forhånd, takk!!

Skotten

Hei Skotten!

Ut fra beskrivelsen din høres det ut som noen av dine tenner har behandlingsbehov. Når mat kiler seg mellom de bakerste tennene er det vanligvis et tegn på at tannen/tennene er knekt. En knekt tann tyder på at tannen har hull. I slike tilfeller må en tannlege gripe inn og legge en fylling. Men du kan også ha knekt en liten del av tannpirkeren mellom tennene, og det gjør vondt. Jeg anbefaler at du tar kontakt med en lokal tannlege og får tennene undersøkt og får behandling.

Når det gjelder alkohol er det ikke noe problem å drikke alkohol og ha tannbehandling. I enkelte tilfeller der det er behov for antibiotika, anbefales pasienten avstår fra å drikke alkohol.

Vennlig hilsen Kawa

Verker etter pirking med tannpirker

TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart