Prestestien Tannlegepraksis Logo

Tannlegevakt Bergen 06-24 alle dager

Ring automatisk ved å klikke her

Tannlege Bergen Behandlingsrom 1

Tannlege Bergen Behandlingsrom 2

Tannlege Bergen Resepsjon 1

Tannlege Bergen Resepsjon 2

Tannlege Bergen Venterom

Del på Facebook

Spør tannlegen

4.5 out of 5 (based on 214 ratings)

Dette svaret tilhører vår tjeneste som du finner under fanen spør oss. Der kan du bla i besvarte spørsmål, og sende inn ditt eget. Du kan også besøke vår liste over tidligere besvarte spørsmål. Husk å alltid ta for gitt at et svar på internett kan være feil for deg, selv om det kan være korrekt generelt, og at du alltid må til undersøkelse for å få en gyldig vurdering og et presist svar.


Vondt i tenna av å spise og drikke

hei. jeg har ei datter på tre år,som har idag sagt at hun får vondt i tenna når hun spiser mat, drikker osv.. kan vi pusser tennene 2 ganger om dagen, nøye. kan hun allerede ha fått hull i tennene, eller hva kan jeg gjøre med dette?

Hilsen en bekymret mamma..

Hei bekymret mamma!

Datteren din må undersøkes klinisk. Det kan være mange årsaker bak den smerten datteren din klager på. Det kan være en nervedød tann. Datteren din kan ha falt tidligere, og slått en tann, og nå kan tannen være nervedød. Eller at hun får nye tenner og det gjør vondt. Eller rett og slett har hun et hull i en tann.

Det er ikke lett å vite det uten å undersøke. Jeg anbefaler at dere ringer den offentlige tannhelsetjenesten og bestiller time.

Vennlig hilsen Kawa





Vondt i tennene av å spise og drikke





TLF. 55 18 28 33 /403 11 917

ÅPNINGSTIDER:
08.00-16.00
Annen tid kan avtales info

Akutt 08.00 - 24.00 info

klikk for kart

Vis kart