Hvordan finner du en billig tannlege i Bergen?

Noen tannleger tilbyr kanskje undersøkelse til svært lav pris, men har dyrere behandlinger, slik at prisen til slutt likevel blir høy. Hvis du vet omtrent hvilken behandling du trenger er det altså lurt å sammenligne flere priser, og finne eventuelle tillegg som legges til før du skal betale.

Vi tilbyr deg fornuftige priser midt i snittet for Bergen. Vi lover arbeid som varer, og har full garanti.

Billig tannbehandling i utlandet

Hvis du leter etter billig tannlege i utlandet håper vi du forsikrer deg om at denne yter full garanti på arbeidet, at du har rettigheter i forhold til komplikasjoner, eller at du enkelt får rettet opp arbeid som viser seg å være av dårlig kvalitet.

En tannhelsereise til utlandet kan være billig i første instans, men kan ende opp som svært dyr dersom du må betale selv for problemer som kan oppstå senere.

Tannlegen din bør også være forsikret, i tilfelle det skulle oppstå et erstatningsansvar.

Prislister tannlege i Bergen

Relativt få tannleger i Bergen har sin prisliste tilgjengelig på nett, men ved hjelp av den nye tjenesten hvakostertannlegen.no kan du likevel få et inntrykk av hvor i landskapet de aller fleste tannlegene i Bergen befinner seg.

Vi tilbyr

Når du kommer til undersøkelse vil vi kunne gi deg et prisoverslag på den behandlingen akkurat du behøver, og du skal være med på å bestemme hvor fort vi skal gå frem, slik at det passer med din lommebok. Vi er også åpen for å gjøre avtale om avbetaling.

Her på våre sider ligger oppdaterte priser ute til allmenn skue, og du vil derfor enkelt kunne sammenligne oss med andre dersom du ønsker. Vi vet at vi har fornuftige, gode, og riktige priser hos oss.

Du kan også få veiledning og informasjon hvis du lurer på om du kanskje har rett på å få stønad til tannbehandling av NAV.

Visdomsord til slutt? Tenk på at jevnlig kontroll vil fange opp disse småtingene som over tid kan bli både alvorlige, vonde og dyre. Det er som oftest billigere å gå til tannlegen, enn å la være.


Billig tannlege i Bergen?

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...