Vår filosofi - konserverende tiilnærming

Vår filosofi

Vi har en konserverende tilnærming til tannbehandling. I praksis betyr det at vi alltid ønsker å beholde så mye som mulig av hver tann, og bare gjør så mye som er nødvendig.

Pasientens ønske og interesse er vår prioritering, og vi vil alltid rådgi deg ved å beskrive fordeler og ulemper dersom flere typer behandling kan være aktuelt. Det er du som bestemmer hva som skal gjøres, og i hvilket tempo.

Følg oss for tilbud og kampanjer!

En god hygiene kombinert med jevnlige tannlegebesøk og gjerne tannrens, gjør at du kan beholde mest mulig av alle tennene dine lengst mulig - forøvrig også en svært fornuftig investering rent økonomisk.

Vi har god erfaring med pasienter med tannlegeskrekk (odontofobi), og man skal føle seg trygg og vel ivaretatt hos oss. Vi oppfordrer deg til å si fra dersom du har tannlegeskrekk, slik at vi sammen kan gjøre besøket mest mulig behagelig for akkurat deg.

Din opplevelse av å ha tenner skal helst være at du glemmer at du har dem. Siden de aller fleste mennesker liker å spise opptil flere ganger hver dag, kan problemer med tennene være et slitsomt stressmoment. Vårt viktigste mål for deg er derfor at du har tannhelse på et slikt nivå at du bekymringsløst kan tygge tyggis og spise knekkebrød, og tør å smile ditt gladeste smil uten å gjemme deg. Vi tror det er mye god allmennhelse i dette.

Før behandlingen starter, vil vi legge frem et kostnadsoverslag, og diskutere behandlingen og eventuelle behandlingsalternativer med deg.

Dersom vi avdekker en tilstand som gir dekning i Folketrygden vil vi uoppfordret opplyse deg om dette, og markere deg som stønadsberettiget. I slike tilfeller betaler du hos oss kun den andel du selv skal dekke, hvorpå vi får dekning for det utestående fra HELFO.

Skulle det være nødvendig, samarbeider vi med spesialistklinikker. Vi tar aldri sjanser med din tannhelse dersom en spesialist kan gi deg det beste resultatet.

Tannpuss og gode rutiner for tannhygiene

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...