Implantat - tannbehandling

Implantat er en måte å erstatte en manglende tann på, ved å operere inn en skrue av titan i kjevebeinet der tannen mangler, for å kunne bruke den som feste for en tannerstatning, ofte en porselenskrone.

Implantat er en trygg behandling med svært god holdbarhet og prognose, men vær forberedt på en tidkrevende prosess som krever mange tannlegebesøk, og det vil ta lang tid med tilheling (flere måneder) etter å ha operert inn titanskruen før man kan fortsette prosessen.

Der en medfødt tann er festet i kjevebeinet med mange små naturlige "støtdempere" mellom tann og bein, vil et implantat være festet direkte i beinet, og dette må være fullstendig grodd før det kan belastes.

Selve operasjonen utføres under lokalbedøvelse, og du vil få resept på penicillin og smertestillende for tilhelingsperioden. Det er ikke uvanlig å oppleve hevelse og smerter, og kanskje litt blåmerker etter at man har fått operert inn implantat.

Etter tilhelingsperioden er du klar for å få montert en forlengelse av implantatet, som selve kronen skal festes på. Denne forlengelsen kalles distanse.

Kronen som skal festes skal så støpes for å passe perfekt på forlengelsen, og perfekt mellom nabotennene. Det tas et avtrykk av resultatet av prepareringen som sendes til tanntekniker, og ved neste besøk vil denne støpes fast. Resultatet vil se meget naturlig ut.

Et alternativ til implantat er bro.


Implantat - tannbehandling

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...