Om

Prestestien Tannlegepraksis er en moderne, varm og trivelig tannklinikk i Bergen. Du finner våre tannleger like bak Åsane senter, 10 minutter fra Bergen sentrum. Du kan parkere ved døren, eller tusle noen få minutter fra Åsane terminal.

Følg oss for tilbud og kampanjer!

Behandling hos tannlege


Vi prøver stadig å formulere mer informasjon om tannhelse og behandling. Vi ønsker å bygge en informasjonsbank, slik at det skal være mulig å finne svaret man leter etter mens man sitter hjemme foran PC'en.

Tannlegeskrekk

Vi tar oss god tid til pasienter med tannlegeskrekk, og får spesielt gode anbefalinger av pasienter som helst ikke vil være hos tannlegen i det hele tatt. Du kan lese noen av våre tilbakemeldinger nederst på denne siden.

Spør tannlegen

Vi tok imot hundrevis av spørsmål fra hele landet i mange, mange år, og under fanen Spør tannlegen kan du søke og finne svar på nesten alt man kan lure på om tannhelse og tannbehandling.

Priser

Våre priser på tannbehandling ligger midt i snittet for Bergen, selv om vi utstyrsmessig befinner oss på aller høyeste nivå. Du får for eksempel ny krone eller bro på dagen, faktisk på minutter, med den revolusjonerende teknologien CEREC (klikk for å lese mer). Våre tannleger er utdannet ved Odontologen i Bergen. Alle er dyktige i faget sitt, og opptatt av du skal ha det bra hos oss enten du liker tannleger eller ei.


Hvilken tannlege leter du etter?

Det er fullt mulig du nå egentlig er på jakt etter en hvilken som helst tannlege i Bergen så lenge den er billig, eller den tannlegen som er aller flinkest med tannlegeskrekk, eller den tannlegen som alle snakker om og anbefaler. Mange tannleger scorer høyt på dine ønsker i en stor by som Bergen, og konkurranse gjør oss alle bedre!

Vi kan tilby deg meget høyt nivå på moderne utstyr og teknologi, og dyktig mannskap uansett hvilken behandling du trenger eller ønsker.. Vi mener vi med dette tiilbyr deg en meget god deal hos oss!
Send oss en sms!
Vi har pasienter fra hele Bergen og omegn, ikke minst Arna, Åsane, Knarvik, siden vi ligger en veldig kort kjøretur fra store deler av det flotte «strilelandet» vårt.