Panoramarøntgen i Bergen

Panoramarøntgen

Panoramarøntgen i Tannbehandling: Revolusjonerende Teknologi innen Diagnostikk.

Tannbehandling har gjennomgått en bemerkelsesverdig utvikling takket være teknologiske fremskritt. Et av de mest banebrytende verktøyene som har revolusjonert tannbehandlings, er panoramarøntgen. Denne avanserte teknologien har spilt en avgjørende rolle i diagnostisering og planlegging av behandling i tannhelsetjenesten.

Vi på Prestestien Tannlegepraksis er svært opptatt av å gi deg topp kvalitet på ny teknologi, og våre panoramabilder er intet unntak!

Panoramarøntgen, også kjent som panoramabilde, er en røntgenteknikk som gir et bredt og detaljert bilde av hele munnhulen, tennene, kjevene, og tilstøtende strukturer. Denne ikke-invasive (behagelige!) prosedyren har betydelige fordeler sammenlignet med tradisjonelle intraorale røntgenbilder, da den gir et omfattende overblikk uten behov for flere eksponeringer.

Diagnostisk Verdi:


Omfattende Visualisering:
Panoramarøntgen gir tannleger og spesialister et omfattende 2D-bilde av hele munnhulen. Dette gjør det mulig å oppdage og evaluere tannavvik, kjeveforstyrrelser, infeksjoner, cyster og svulster på en mer omfattende måte enn tradisjonelle røntgenbilder.

Tannplassering og Vekst:
Det er spesielt verdifullt ved vurdering av tannutvikling hos barn og unge, og for å planlegge tannregulering. Det muliggjør vurdering av tannens posisjon og vekst i forhold til andre tenner og kjeveben.

Kirurgisk Planlegging:
Før implantatoperasjoner eller kirurgiske inngrep, gir panoramarøntgen et detaljert bilde som tillater nøyaktig planlegging av prosedyren, inkludert evaluering av benkvalitet og plassering av nerver og tilstøtende strukturer.

Teknologisk Utvikling:
Teknologien bak panoramarøntgen har utviklet seg enormt de siste årene, noe som har forbedret både kvalitet og nøyaktighet i diagnostikk og behandlingsplanlegging:

Digitalisering:
Overgangen fra filmbaserte røntgenbilder til digitale panoramarøntgenenheter har forenklet lagring, overføring og analyse av bilder. Det reduserer også pasientens eksponering for stråling og tillater raskere behandlingsprosesser.

Forbedret Bildekvalitet:
Nyere panoramarøntgenenheter bruker avanserte sensorer og programvare for å gi skarpere, mer detaljerte bilder. Dette gir tannleger og spesialister bedre diagnostisk nøyaktighet.

Redusert Stråling:
Moderne apparater er utformet med fokus på å redusere strålingsdosen som pasienten utsettes for. Dette oppnås gjennom optimalisering av eksponeringsparametere og bruk av mer følsomme sensorer.

Fordeler og Fremtidige Muligheter:
Panoramarøntgen har vært en viktig brikke i å forbedre både pasientbehandling og diagnostisk nøyaktighet i tannbehandling. Men teknologien slutter ikke å utvikle seg. Fremtidige fremskritt kan inkludere enda lavere strålingsnivåer, bedre 3D-bildebehandling og integrasjon med andre avanserte bildediagnostiske verktøy.

Denne teknologiske fremgangen er med på å forbedre både behandlingseffektivitet og pasientkomfort. Pasienter kan nyte godt av raskere og mer nøyaktige diagnoser, noe som fører til bedre behandlingsresultater og redusert behov for gjentatte besøk.

Panoramarøntgen fortsetter å være en hjørnestein i moderne tannbehandling og illustrerer hvordan teknologisk innovasjon har styrket og forbedret evnen til å levere førsteklasses tannhelsetjenester.

Gjennom kontinuerlig forskning og utvikling fortsetter panoramarøntgen å forme fremtiden for tannbehandling ved å tilby tannleger og spesialister verktøyene de trenger for presise diagnoser og optimal behandlingsplanlegging.

Panoramarøntgen i Bergen

Legelisten-anmeldelser

Den beste tannlegen jeg noen gang har vært hos!


Fantastisk dyktig tannlege!. Jeg har tannlegeskrekk til de grader..., ikke vært innom noen tannlege på mange, mange år. Fikk høre om Kawa grunnet betennelse i tannkjøttet og for en fantastisk tannlege, han er helt utrolig. Behagelig, forteller alltid i forkant hva han skal gjøre. Jobber kjapt.

Les mer...

Fantastisk!


Veldig flink og omsorgsfull tannlege. Forklarer og er effektiv. Beste tannlegen jeg har vært borti! Selv med utpreget tannlegeskrekk er det overkommelig. Lett å få time, kort ventetid :-)

Les mer...

Tannlegen i mitt liv


Jeg mener det, en bedre tannlegepraksis tror jeg neppe finnes. Kom til Kawa med knekt tann etter å gått med en midlertidig fylling etter rotfylling (ikke fullført, grunnet tannlegeskrekk). Etter det har det vært mange besøk, da jeg hadde ekstremt mange hull... Han jobber raskt og tar ALLTID hensyn til pasientens problem/ønsker. Nå har jeg null hull, og ved siste behandling lo jeg i tannlegestolen. At mannen er allergisk mot tannkrem, elsker sjokolade og har tannlegeskrekk gjør at han er alt annet enn en tradisjonell tannlege.

Les mer...

Google-anmeldelser

Patrizia Dagestad


Kawa er en fantastisk tannlege som virkelig fikk meg til å slappe av i stolen selv med ekstrem tannlege skrekk! Strålende fornøyd med hjelpen jeg har fått hos dem!

Les mer...

Elin Opsahl


Kawa Kavian er en fantastisk tannlege. Han forteller alltid hva han skal gjøre, jobber kjapt og effektivt. Anbefaler Prestestien tannlegepraksis på det sterkeste. Jeg har virkelig hatt tannlegeskrekk i maaaaange år, og har hatt mye vondt, men Kawa Kavian har virkelig tatt meg på alvor og tatt hensyn til dette (...)
Les mer...

Christian Stene


Beste tannlegen jeg noen gang har vært hos, Kawa tar seg virkelig god tid til sine pasienter og hører på de. Vil absolutt anbefale han til alle!

Les mer...

Facebook-anmeldelser

Linn Davidsen Weber


Verdens beste og flinkeste tannlege !! Anbefales på det sterkeste !! Var der i dag på akutt time, ble møtt av kjempe hyggelig personale og en super flink, grei og rolig tannlege som spør om en har det bra underveis og forteller hva han gjør. Hadde gjerne lagt inn 10 stjerner her hvis mulig.

Les mer...

Stian Jensen


Fantastisk opplevvelse selv for en med tannlege skrekk vil anbefale dette stedet på det varmeste

Les mer...

Anita Olsen Lunde


Jeg syntes de er veldig flink der, jeg har tannlegeskrekk men fant min tannlege der som jeg stoler 100% på som klarer å få meg til å slappe av selvom jeg fortsatt er redd. Er super fornøyd med tannlegen og alle som jobber der, anbefales på det sterkeste til alle

Les mer...